бул. Александър Стамболийски 121
Пловдив,
България
24.7221563000001
42.1244796
UserLikes
Име: ТРАДИЦИОННИ ИНДОНЕЗИЙСКИ БИЛКИ
Адрес: Пловдив, бул. Александър Стамболийски 121
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://herbals.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Горски плодове и билки
Дейност:

Лекарствени растения и билки от Индонезия

Ключови думи: билки, мениран, хепатит, чернодробни проблеми, лекарствени растения

За нас

Лекарствените растения и билките са известни още от най-дълбока древност. Човек използва растенията от незапомнени праисторически времена.


Желанието на екипа ни е да дадем възможността да се възползвате от хилядолетната традиция, както и да предложим на нашия пазар билки, растения и билкови продукти, които имат доказан ефект при спомагането на борбата срещу различни болести, както и за поддържане тонуса и здравето на Вашето тяло.


Назад към природата не е просто лозунг в Индонезия.
Видимото доказателство за това е използването на традиционната растителна медицина от листата, плодовете, корените, цветя или кори и др. Тези билкови растения са били използвани още от древни времена и до сега.


Индонезия има най-голямото богатство на биологични и природни ресурси и е дом на голям брой от различни етнически и културни групи, много от които са разработили свои собствени, отделни системи за здравеопазване, чрез Природата. В резултат на това страната е богата на традиционни лекарствени знания.


Напоследък се увеличава тенденцията за здравословния начин на живот в общността, и да се използват продукти, получени от природата.


Днес Правителството на Индонезия насърчава и подпомага събирането и преработката на билки и утвърждаването на традиционни лекарства, така че да бъдат форма на лечение или превенция срещу болестите на човека.




 
Открийте ни в Google+